Υπηρεσίες

avarvaresou.gr

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

01

Αρχιτεκτονική σύνθεση

02

Εσωτερικές διαρρυθμίσεις

03

Ανακαινίσεις

04

Σχεδιασμός εξωτερικών χώρων
avarvaresou.gr

Το αντικείμενο δράσης του γραφείου δεν είναι περιορισμένο αλλά προσαρμοσμένο στις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη του χώρου που καλούμαι να μελετήσω. Ανακαλύπτοντας και εμβαθύνοντας στον προσωπικό χαρακτήρα και στυλ του εκάστοτε ιδιοκτήτη/χρήστη του κτιρίου που πρόκειται να μελετηθεί, και φυσικά μετά από την απαιτούμενη αναγνώριση των δεδομένων, την ανάλυση αυτών και μέσα από τις βασικές και όχι μόνο αρχές σχεδιασμού, επέρχεται η ιδανική για κάθε περίπτωση αρχιτεκτονική λύση, προσδίδοντας ξεχωριστή ταυτότητα στο αντικείμενο μελέτης.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

01

Εσωτερικός φωτισμός

02

Εξωτερικός φωτισμός

03

Φωτισμός περιβάλλοντα χώρου/τοπίου

Πέραν όμως της αμιγούς αρχιτεκτονικής δραστηριότητας , το γραφείο εξειδικεύεται σε μελέτες αρχιτεκτονικού φωτισμού τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών χώρων. Μελέτες εσωτερικού ή και εξωτερικού φωτισμού σε κατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους κ.ά., οι οποίες αποτελούν τις επιπλέον εξειδικευμένες δραστηριότητες τις οποίες αναλαμβάνει.
Στις μέρες μας , μια μελέτη φωτισμού δεν περιορίζεται μόνο στην οπτική άνεση και στην αισθητική που μπορεί να προσφέρει στον κάθε χώρο, αλλά διενεργείται λαμβάνοντας υπόψη τα ενεργειακά κόστη, καταλήγοντας έτσι σε ένα άρτιο λειτουργικό κα αισθητικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας την καταλληλότερη λύση.

avarvaresou.gr